Η νέα ανανεωμένη σελίδα μας είναι live, πατήστε το παρακάτω κουμπί ή χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο texnigypsos.gr για να μεταφερθείτε στη νέα μας σελίδα και να δείτε όλα τα νέα μας έργα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η τέχνη γύψος και διακόσμηση οργανώνει, σχεδιάζει και κατασκευάζει έργα σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Ειδικότητα μας η κατασκευή και η ανακαίνηση, η μελέτη, η επίβλεψη και ο σχεδιασμός ακόμα και ειδικών κατασκευών.

  • Διαμόρφωση Χώρων
  • Παλαιά Διαμερίσματα
  • Καταστήματα
  • Επαγγελματικοί χώροι

Ολοκληρώνουμε έργα με ταχύτητα, ποιότητα και συνέπεια.

Εάν είστε αρχιτέκτονας ή διακοσμητής, σε εμάς θα βρείτε έναν υπεύθηνο συνεργάτη για την υλοποίηση των σχέδιων σας.

Επισκεφτείτε μας για να δημιουργήσουμε και να σχεδιάσουμε κάθε κατασκευαστικό σας όραμα, με γνώμονα πάντα την εργονομία και τις ανάγκες του κάθε χώρου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την κατασκευή με άψογο αποτέλεσμα συνέπεια και ποιότητα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής αλλά και τις ανάγκες της καθημερινότητας ανακατασκευάζουμε χώρους ώστε να καλύπτουν προτεραιότητες και παράλληλα να έχουν μοντέρνο design.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ίσως να έχετε φανταστεί το χώρο σας αλλά να μην μπορείτε να τον σχεδιάσετε και πολλές φορές να μην είναι τόσο λειτουργικό η και πραγματοποιήσιμο αυτό που θέλετε να κάνετε, εμείς μπορούμε να πάρουμε τις δικές σας προτάσεις και να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο (αγάλματα, γύψινα, σκαλιστά, ροζέτες, κολόνες, φορούσια, κρυφούς φωτισμούς, ψευδοροφές, χωρίσματα κτλ) που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και τις ανάγκες του κάθε χώρου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Υλοποιούμε κάθε ειδική κατασκευή σε κάθε χώρο καλύπτοντας κάθε ανάγκη που μπορεί να δημιουργηθεί.